Nakon vikenda – pogoršanje vremena

Ovaj nas vikend, što se vremena tiče, očekuje pomalo neobična situacija.

4.11.2011.
14:43
VOYO logo

U subotu će u unutrašnjosti biti djelomično sunčano, vjetrovito i toplo. Jutarnja temperatura trebala bi se kretati između 4 i 10, a dnevna između ugodnih 16 i 20 Celzijevih stupnjeva.

U subotu će pak na Jadran stići promjenjivo vrijeme s izmjenama sunčanih i oblačnih razdoblja. Kiše ne bi trebalo biti, a jača naoblaka očekuje se na sjevernom Jadranu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Početkom idućeg tjedna pogoršanje u cijeloj Hrvatskoj

Minimalne jutarnje temperature zraka u zaobalju će biti od 7 do 12, a uz obalu i na otocima od 12 do 17, dok će se najviše dnevne kretati od 16 do 22 Celzijeva stupnja.

No, u nedjelju će na Jadranu doći do dodatnog pogoršanja. Poslijepodne, a osobito navečer očekuje se kiša. Prvo na sjevernom Jadranu, a kasnije se očekuje i na jugu. Puhat će jako jugo, koje će na moru biti vrlo jako do olujno, što bi moglo negativno utjecati na odvijanje pomorskog prometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, veselje zbog toplog i ugodnog vremena u unutrašnjosti neće dugo potrajati. Naime, već u ponedjeljak cijelu će Hrvatsku zahvatiti naoblaka i mjestimična kiša. Takvo se vrijeme očekuje do polovice idućeg tjedna, nakon čega će se vrijeme stabilizirati te neko vrijeme neće biti padalina. Dakle, prave zime u sljedećem tjednu još nema na vidiku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo