FOTO: / Zašto, o zašto su se slikali tako?

Kućni ljubimci uvijek zauzimaju posebno mjesto u obitelji.

8.7.2011.
14:49
VOYO logo

Fotografije su živi podsjetnik na minula vremena, događaje i ljude koji su nam srcu dragi. U fotoalbumima često će se naći i slika omiljenog kućnog ljubimca i on na to ima puno pravo jer ipak vas je godinama vjerno pratio u stopu. Volio vas je i onda kada ste bili grozni, ljutiti, nasmijani, pripiti pa čak i dosadni k'o uš. Njemu ste uvijek najbolji i najdraži.

Osim mjesta u albumu, njegov lik zaslužuje naći mjesto i na zidu sobe kao ravnopravni partner i član obitelji. Bilo da se radi o psu, maci, orlu, kuniću, lasici ili kokoši, njihova slatka pojava uvijek je rado viđena, a još bolje će izgledati uz vas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko još do sada niste izradili niti jednu fotku svog najboljeg dlakavog ili pernatog prijatelja, vrijeme je da se pokrenete. Prije no što uzmete fotić u ruke ili zamolite nekoga da umjesto vas odradi fotosession, pogledajte naš današnji izbor čudnih fotografija s ljubimcima. Čisto da svojim okom vidite kako vaše zajedničke fotke ne bi trebale izgledati. Primjerci i dokazni materijal nalazi se u http://webcafe.net.hr/forwarduse/sgalerije/

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo