Mjesečeve mijene – prosinac 2009.

Ovu godinu ispraćamo sa Mjesečevom eklipsom, i to na samu Staru godinu, 31.12.2009.

2.12.2009.
11:44
VOYO logo

PROSINAC 2009.

PUN MJESEC U BLIZANCIMA, 02.12.2009. Početak mjeseca obilježava pun mjesec u Blizancima, koji će donijeti brbljavost svim znacima, a Blizancima naročito, iako će ih pomalo ostaviti u poziciji da nisu sigurni u što vjerovati. Sa ovim položajem Mjesec naglašava temu vlastite koristi, naročito po pitanju partnerstva kao i načina na koji komuniciramo. Zapamtite, da dok pišete kraće poruke ili tekstove, možete imati problem jer bi htjeli pisati eseje, no isto tako ono što je kraće napisano, lakše je i pamtiti. Ponekad pretjerano razglabanje i pisanje, ne donosi ništa drugo do nepotrebnog trošenja vremena, a može i smanjiti razumijevanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MLAD MJESEC U STRIJELCU, 16.12.2009 Duh praznika se već uvukao među nas, a mnoge planete u vatrenim znacima sa Mladim Mjesecom ponovo u vatrenom znaku, potiče nas da istražujemo i trčimo kroz razne dućane, knjižare, galerije, moguće i kina i kazališta, u potrazi za informacijama, razonodom, novim događajima. Strijelci bi mogli biti opsjednuti osobom koja se iznenadno pojavila u njihovom životu, a dan je odličan za zabavu u uredu, jer će vesele digresije letjeti na sve strane.

PUN MJESEC U RAKU (sa eklipsom), 31.12.2009. Kraj godine nas časti sa Punim Mjesecom u Raku, naglašavajući tako potrebu da se proslava i druženje održi u krugu doma ili obitelji. Rak koji je zaštitnik doma, pogoduje svim kulinarskim i domaćim događanjima, okupljanjima i proslavama. Neki Rakovi bi mogli od sebe napraviti pravog malog slastičara, i odlučiti, da na proslavu van kuće donesu delicije iz kućne radinosti. Imajte na umu kako Eklipse sa sobom donose snažne energije, pa dok tako kuhate, pečete kolače ili se zabavljate, budite oprezni, oprezni i ponovo oprezni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NAPOMENA:

Uspon Marsa – kriminal i disfunkcija društva

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kroz 6 idućih mjeseci Mars će stalno biti u okolici Južnog Mjesečevog Čvora, plešući oko njega, sve do travnja 2010, kada će napustiti blizinu Južnog čvora. U prosincu, Mars započinje svoje retrogradno kretanje, koje će trajati do ožujka 2010, pa zapravo možemo kazati kako će period od kraja kolovoza 2009. do travnja 2010. godine biti pod utjecajem Marsa u padu. Utjecaj Marsa na mušku populaciju se iskazuje i pretjeranom brigom oko novca, mnogo su aktivniji, a neki od njih će pokušati i nelegalnim načinima dovesti u stabilnost svoju financijsku sliku. Mars u Raku, koji će u tom dijelu Zodijaka boraviti nekih šest mjeseci, donosi naglašenost doma i obitelji. Znamo da Rak predstavlja dom, pa smo opet u prilici vidjeti da i tržište nekretnina dodatno pati zbog Marsa u Raku. S druge strane, može ukazivati na spajanje obitelji, dakle više generacija u jednom životnom prostoru, koji potom postaje svojevrsni zatvor, a emocije počinju vriti.

klik za uvećeanje!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lorin Čerina

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo