Hotel Istra – oaza mira, relaksacije i ljepote

Hotel Istra nalazi se na otoku Sv. Andrija, jednom od najljepših otoka rovinjskog arhipelaga, udaljenom svega desetak minuta vožnje brodom od grada Rovinja.

24.4.2010.
2:18
VOYO logo

Predivne šljunčane plaže, očuvana kulturna baština te šest kilometara duga šetnica čine ovaj otočić cjelodnevnom izoliranom oazom mira, relaksacije i ljepote. Hotel Istra ima 320 moderno opremljenih soba i šest apartmana s balkonom i pogledom na more. Na otoku se nalazi i All-suite hotel, prvi takve vrste u Hrvatskoj, koji konceptualno nadopunjava bogate turističke sadržaje otoka dajući mu novu kvalitetu kroz luksuzni smještaj u 32 prostrana, moderno dizajnirana i vrhunski opremljena apartmana.

Wellnes otok – doživite odmor svim svojim osjetilima

Posebnost ponude hotela Istra je wellness centar, jedan od najvećih i najbolje opremljenih u Hrvatskoj, zbog kojeg otok nosi laskavu titulu wellness otoka. Centar je izgrađen na temu Mediterana i nudi odmor u autentičnom mediteranskom vrtu, udobnom i prirodnom ambijentu s modernim interijerom i najsuvremenijom opremom. Wellness hotela Istre nudi razne vrste masaža i tretmana za njegu lica i tijela dok su u Activ Spa zoni dostupni fitness, bazen i hidromasaža, a u Zen Spa zoni finska i turska sauna. Tretmani se temelje na mediteranskom bilju, blagotvornim supstancama mediteranskog mora te klimatoterapiji blage mediteranske klime po kojoj je Rovinj poznat u svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U zoni njege lica i tijela u posebno dizajniranim prostorima gosti mogu osjetiti učinke izvorne kozmetike Esensa Mediterana, koja blagotvornost vuče iz mediteranskog bilja i mora, uživati u masaži s esencijalnim uljem slatke naranče te se na koncu opustiti u kraljevskoj kupki.

U ZEN SPA ZONI na raspolaganju su dvije finske saune koje poboljšavaju funkcije disanja, zatim dvije turske, koje sa svojim supstancama djeluju na kožu i raspoloženje te, između ostalog, Kneipp kupke za stopala te masažne kupke koje će vam donijeti - tropsku kišu. U ACTIV SPA zoni goste wellness otoka čeka fitness dvorana s najmodernijim spravama za vježbanje uz osobnog trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo