Parazitski restoran

Najnovija atrakcija u svijetu dolazi u obliku putujućeg restorana The Cube, koji gostima (onima bogatijima), pruža nezaboravno gastronomsko iskustvo iz do sad nikad viđene vizure.

18.5.2011.
16:12
VOYO logo

Kako bi spojili kulinarstvo i tehnologiju te doveli marketing na novu razinu, švedska tvrtka kućanskih aparata Electrolux, dovela ga je doslovno na novu razinu.

Iako su već imali projekt restorana na krovu u Parizu, ovaj put su razvili su projekt 'parazitskog' restorana koji će se nalaziti na vrhu jedne od zaštićenih kulturnih građevina europskih metropola, veličine 140 kvadratnih metara, a mijenjat će lokaciju svaka tri mjeseca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Restoran će ugošćivati i chefa s Michelinovom zvjezdicom, ali će sigurno postati i gradska atrakcija.

Koncept pop-up restorana razvila je belgijska PR agencija Absolute Blue, a dizajnirali su je talijanski arhitekti PARK Associati. The Cube je potpuno transparentna, laserski perforirana, aluminijska struktura koja se jednostavno i brzo može razmontirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unutra je formiran prostor za blagovanje opremljen hi-tech kućanskim aparatima za 18 odabranih (vrlo bogatih) gostiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cilj The Cube restorana je pružiti iskustvo koje iznenađuje i inspirira goste fantastičnim okusima, gastronomskim delicijama najboljih svjetskih chefova, ali i potencira do sad nikad viđene vizure, u konačnici stimulirajući goste da istraže vlastite granice idući put kada budu priređivali svoje kućne zabave.

The Cube se trenutačno nalazi na krovu briselskog Parc du Cinquantenaire, sve do 3. srpnja, a onda putuje u Rim, na vrh Palazzo della Civiltà Italiana, zatim u Rusiju, pa švicarske Alpe i konačno u Švedsku. Restoran će na svakoj lokaciji provesti 12 tjedana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više na pogledaj.to

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo