#lijepanasaobala

O DA, ITEKAKO VRIJEDI: Baćinska jezera su dragulj kojeg ćete otkriti ako se samo malo maknete od mora

 Pero nam je uz fotografiju napisao: “3 km. od mora…mislim da vrijedi” .

O, da itekako vrijedi!  Baćinska jezera uz grad Ploče na desnoj (sjevero-zapadnoj) strani ušća rijeke Neretve spadaju u red najzanimljivijih pojava u hidrografiji krša.  Jezera su kriptodepresijska, što znači da je dno jezera ispod razine mora, a puno važnije jednostavno su prekrasna.

Prirdružite nam se u akciji predstavljanja ljepota Hrvatske

Iako strani turisti već dugo upoznaju ljepote Jadrana, sigurni smo da ne znaju niti pola! Zato je Net.hr krenuo u veliku ljetnu akciju otkrivanja raskoši naše obale.

Snimite najdraže mjesto na obali, najdraži otok, plažu, rivu, zalazak sunca, selfie u hladu kako uživate i gledate prekrasno more…. postoji samo jedan, hm, uvjet (možda točnije, želja – ljeto je ipak vrijeme za opuštanje) – fotografija mora u najljepšem svjetlu predstaviti ljepote Jadrana tako da svatko tko ju vidi poželi da je tamo.

 

Fotografije šaljite na  obala@adriaticmedia.hr ili objavite na instagramu s hashtagom #lijepanasaobala (a slobodno dodajte i hashtag #ljetoNaNetu, nećemo se ljutiti ;) ).

Uz fotografije napišite i ime mjesta, a ako želite možete dodati i svoje ime, nadimak… Najbolje foptografije ćemo objaviti na portalu Net.hr.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr