Nema šanse da biste joj dali godina koliko ima

Beverly Johnson ušla je u povijest kao prva afroamerička manekenka na naslovnicama američkog i francuskog Voguea sedamdesetih godina prošloga stoljeća. Uskoro će proslaviti 60. rođendan i izgleda sjajno.

Supermodel Beverly Johnson, koja je ušla u povijest kao prva afroamerička manekenka koja se pojavila na naslovnicama američkog Voguea 1974. godine i francuskog Ellea 1975. godine, lansirala je novu kolekciju kozmetike za njegu kože i kose.

Beverly, koja će uskoro proslaviti 60. rođendan, izgleda prekrasno, a kaže da se osjeća poput dvadesetogodišnjakinje jer joj je život ispunjen entuzijazmom, strašću i svrhovitošću.

‘Dugovječnost u industriji mode i ljepote mogu zahvaliti motivaciji i samostalnosti. Ovisim samo o sebi, a sebe neću iznevjeriti’, otkriva manekenka koja se okušala i u glumi, glazbi, pisanju…

U Americi je poznata i kao zvijezda reality serije Beverly’s Full House na televiziji Oprah Winfrey Network te kao autorica knjige o zdravlju i ljepoti, a često je nazivaju i ikonom ljepote.

The New York Times proglasio je Beverly Johnson jednom od najutjecajnijih osoba u modi 20. stoljeća.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr