Najnoviji tretmani za mršavljenje na tržištu

Sve što su zimski mjeseci pomno skrivali, čim zatopli postaje vidljivo, pa je krajnje vrijeme za obračun s celulitom i eventualnim viškom kilograma.

Proljeće i topli dani osim skorog ljeta najavljuju i sezonu lova na tretmane uljepšavanja, pogotovu se to odnosi na pripadnice ljepšeg spola. Sve što su zimski mjeseci pomno skrivali postaje vidljivo, pa je krajnje vrijeme za obračun s celulitom i eventualnim viškom kilograma.

Iz godine u godinu ponuda ‘oružja’ sve je veća, pa se odnedavno na našem tržištu mogu naći i tretmani ili aparati koju su već osvojili zapadno tržište. Od Med 2 Contoura, koji se naziva i alternativom za liposukciju, koliko je učinkovit, do terapije Hypoxi kojoj se u oblikovanju savršenog stasa priklonila i Nina Badrić.

‘Topljenje suvišnih kilograma bez muke, ono je što sam oduvijek tražila’, izjavila je Nina, odlučna zablistati na Eurosongu.

Sve što trebate jest pronaći tretman koji najviše odgovara vašim potrebama.

Hypoxi

Hypoxi je sustav terapije koji u mjesec dana jamči konfekcijski broj manje. Izmjenama visokog i niskog tlaka djeluje se na tvrdokorno masno tkivo potičući krvotok i ubrzano topljenje masti na ciljanim kritičnim mjestima, a ujedno se i učvršćuje koža. Cijena tretmana, ovisno o paketu i trajanju, kreće se od 2600 do 8000 kuna.

Salon Lanaderm

Reaction je dizajniran tako da djeluje na tvrdokoran celulit u samoj srži, istodobno jačajući postojeća kolagenska vlakna stvarajući čvršću, napetiju i zaglađenu kožu. Preporučuje se 4 do 8 tretmana, a svaki traje 20 do 30 minuta. Cijena je tretmana od 400 do 550 kuna, ovisno o veličini područja koje se tretira.

Anticelulitna masaža Pandhy’s

Zbog posebnosti preparata i načina rada anticelulitna masaža Pandhy’s daje brže rezultate nego klasična masaža. Zbog malih molekula šećera koje tijelo prepoznaje kao prirodni sastojak, aktivne tvari prodiru u dublje slojeve kože, a samim time i brže razgrađuju celulit. Cijena tretmana je oko 300 kuna.

Poliklinika Bagatin

Kombinacija ultrazvučne terapije i masaže pomaže u zatezanju kože i pri tome izglađuje neravnine prouzročene celulitom. Nakon samo 45 minuta tretmana Med 2 Contourom izgubi se oko 2,5 centimetra na tretiranom području. Preporučuje se paket od pet tretmana, a cijena im je od 5500 do 8000 kn. Rezultat je lijepo oblikovano tijelo.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr