Jednostavna, a ukusna piletina u umaku od naranče

Želite li svoju kuhinju začiniti s malo kineskog štiha, ovo je idealno jelo za vas. Za njega je potrebno samo 25 minuta, i vjerujemo da će vas svojim okusima i jednostavnošću oduševiti!

22.2.2013.
9:37
VOYO logo

Pileće filete stanjiti, posuti s malo vegete i nakon 10-ak minuta premazati sa senfom. Naravno, možete koristiti i druge dijelove piletine.

U dubljoj tavi zagrijte ulje s malo maslaca te prepecite piletinu s obje strane oko 8 minuta. Nakon toga izvadite piletinu i u istu tavu dodajte još malo maslaca, sok od 2 naranče, smeđi šećer i jednu filetiranu naranču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pomiješajte i pustite da prokuha.

Kad prokuha, začinite po želji i vratite piletinu u umak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za prilog je najbolje poslužiti basmati rižu.

Izvor: slatkirecepti.com

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo