OMILJENA DELICIJA: /

Za ovim su palačinkama svi poludjeli, a evo i zašto

Image
Foto: Flickr, John Ong
16.11.2015.
11:37
Flickr, John Ong
VOYO logo

Sastojci:

180 g lješnjaka (tostiranih)

100 ml mlijeka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

40 g maslaca

šaka grožđica (po želji)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

malo čokolade za kuhanje

Priprema:

Grožđice prelijte toplom vodom i ostavite oko pola sata da omekšaju. Lješnjake stavite u kalup za tortu i pecite u pećnici 10 minuta na 180 stupnjeva. Potom ih istresite na kuhinjsku krpu, presavijte je i 'rolajte' lješnjake preko krpe da im se skinu ljuske.

Oguljene i tostirane lješnjake sameljite, pa ih prelijte kipućim mlijekom i dodajte maslac, pa sve izmiješajte. Omekšane grožđice sameljite u multipraktiku i dodajte ih u lješnjake prelivene mlijekom.

Sve dobro izmiješajte i namaz za punjenje palačinki je gotovo! Zarolane i punjene palačinke prelijte s malo otopljene čokolade za kuhanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
VIDEO: /

Ne, ovo nisu obične palačinke, ovo je umjetnost u tavi

Image
VIDEO: /

Ne, ovo nisu obične palačinke, ovo je umjetnost u tavi

Ekskluziva.ba/Magazin.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
antonia bilic
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo