Carsko meso s krumpirima i mrkvom

Za pripremu ovog finog ručka potrebno vam je oko 90 minuta, ali je vrlo jednostavno za spravljanje. Sastojci navedeni u receptu predviđeni su za ručak za četiri osobe.

5.12.2013.
15:23
VOYO logo

Pripremiti smjesu od soli, papra, mljevene paprike i nasjeckanog češnjaka. Meso oprati, posušiti i narezati na komade i natrljati pripremljenom smjesom. Na kraju meso premazati senfom i staviti u nauljenu posudu za pečenje.

Posudu za pečenje prekriti aluminijskom folijom i peći na 180 stupnjeva oko sat vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izrežite krumpir i mrkvu. Stavite u lonac s vodom i kuhajte dok povrće ne bude napola skuhano.

Nakon sat vremena, meso izvadite iz pećnice, a potom i iz posude za pečenje. U posudu prvo stavite krumpir i mrkvu, pospite peršinom i na to poslažite meso. Sve zajedno vratite u pećnicu i pecite još oko 25 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvor: Coolinarka.com

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo