Zapečena piletina u senfu i hrenu i hladne salate

Čitateljica Josipa poslala je nekoliko jednostavnih recepata koji će mnogima zapeti za oko, ali i za nepce.

4.10.2010.
12:24
VOYO logo

Za glavno jelo, Josipa je odabrala lagano bijelo meso piletine koje možete poslužiti uz kuhane njoke i salatu po izboru.

Odreske pilećeg bijelog mesa posoli, popapri i posloži u nauljeni pleh. Dio namazati senfom, a dio hren umakom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na svaki komad mesa staviti list sira koji se koristi za tople sendviče, sve preliti vrhnjem za kuhanje, posipati naribanim sirom, popapriti i zapeći u pećnici.

Josipa predlaže i dva recepta za hladne salate:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cvjetača i vrhnje

Skuhati cvjetaču u posoljenoj vodi i malo mlijeka, ocijediti, narezati na sitnije komadiće, dodati usitnjeni češnjak i jedno cijelo kiselo vrhnje, promiješati pa poslužiti ohlađeno u hladnjaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riža i krastavci

Skuhati rižu i u ohlađenu dodati sitno narezane kisele krastavce, usitnjeni luk, jedno kiselo vrhnje i isto toliko majoneze pa ohladiti u hladnjaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo