VAŠA KULINARSKA REMEK-DJELA: /

Iz ovih stopa idemo doma iskušati ovaj recept za zvjezdastu pizzetu

Image
Foto: Net.hr
11.3.2016.
18:00
Net.hr
VOYO logo

I to ne samo zadovoljnih "korisnika" za stolom, nego i čitave javnosti. Zato smo pokrenuli akciju "klopa naša". Fotografirajte svoje gastromajstorije i pošaljite nam fotku na klopa@adriaticmedia.hr ili objavite na instagramu uz hashtagove #net.hr #klopanasa.

Najljepše fotografije i recepte objavljivat ćemo na portalu, a one baš, baš najbolje ćemo objaviti i u specijalnom prilogu tiskanog izdanja Telegrama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naš mail, a osobito hashtah obiluju fotografijama. Ako ih želite pogledati jednostavno potražite na instagramu#klopanasa (a za one s maila morat ćete se malo strpiti).

No upozoravamo, gledajte ih na vlastitu odgovornost - mi smo odmah ogladnili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Net.hr
Image
Foto: Net.hr

Recept je za klasičnu pizzu samo je redosljed slaganja malo drugačiji.

Tijesto za pizzu razvaljajte te napraviti dva kruga. Jedan krug stavite na papir za pečenje i slažite na njega sve što zelite za nadjev. Zatim poklopite s drugim krugom tijesta. U sredinu stavite manju čašicu i režite trokute, ali ne skroz do ruba čaše nego istavite do 1 cm.

Zatim svaku krišku dva puta smotajte i tako do kraja. Kriške režite kako želite. Premazati s jajem i to je to.. eto stavite u pećnicu i ovako izgleda finalni proizvod.. :)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo