Tuna u umaku: Recept za pripremu tune u umaku od kapra

Image

Kapara je poznata još iz antičkih vremena kao začin ali i kao ljekovita biljka i afrodizijak. Njezin specifični bogat okus izvrsno se spaja s laganim, sočnim mesom tune.

22.3.2021.
15:18
VOYO logo

Priprema tune u umaku od kapra:

Posipajte tunjevinu sa malo soli i papra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tavi zagrijte ulje te prepržite luk.

Luk maknite na stranu tave te dodajte tunjevinu i pržite 2-3 minute sa svake strane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodajte pasiranu rajčicu, vino, ocat, kapare i origano.

Malo smanjite vatru, prekrijte tavu te kuhajte oko 15 minuta. Uživajte u tuni u umaku od kapra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvor: Žena.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo