Svinjski gulaš s kiselim paprikama

Image

Za hladne dane i puni trbuh. Svinjetina začinjena paprikom omekšat će njezin težak okus, a ukoliko volite pikantno, uvijek možete u gotovo jelo dodati usitnjenu sušenu ljutu papričicu.

22.4.2021.
14:12
VOYO logo

Sastojci za svinjski gulaš:

1/2 kg svinjskog buta mast 3 glavice luka mrkva korijen peršina 2 kisele paprike slatka ljevena paprika sol, papar

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priprema svinjskog gulaša:

Meso operite, očistite od masnoće, narežite na kockice i prepržite na masti, pa ga izvadite i na masnoći prepržite usitnjeni luk i povrće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada paprike omekšaju, dodajte meso, i vruće vode, toliko da se prekrije sadržaj. Posolite i poparite.

Kuhajte na umjerenoj vatri dok meso ne omekša. Poslužite uz kruh ili krumpir pire.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo