Punjene lignje

Punjene lignje (sa krakovima, kaparama, prezlom...) pripremila je mlada, ali vješta, kuharica iz Solina. Za sve koji vole ukusne zalogaje i paze na budžet.

12.10.2012.
11:33
VOYO logo

Upute: Lignje se očiste, a krakovi i krilca isjeckaju na sitno. Nasjeckati češnjak i peršin, kapare te pomiješati sa krakovima, dodati 1 žličicu soli, malo papra, prezle i 1 dcl ulja.

Sve to promiješati i smjesom puniti lignje. Napunjene lignje zatvoriti čačkalicom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U zagrijanu posudu stavimo ulje, lignje i krumpir koji smo prije toga ogulili, izrezali i posolili. Sve to promiješati, zatvoriti folijom i staviti peći oko 45 minuta na temperaturi od 200 stupnjeva. Povremeno promiješati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo