Prepržena piletina s bosiljkom i čilijem

Ako ste se zaželjeli malo promijeniti okus piletine i uvijek istog načina pripreme, vrijeme je da isproba ovaj jednostavan recept piletine na kineski način.

7.9.2012.
12:09
VOYO logo

Priprema:

Zagrijte ulje u woku ili velikoj tavi. Dodajte češnjak i čili papričice te pržite na ulju na srednje jakoj vatri minutu-dvije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodajte u wok piletinu rezanu na kockice te pržite dok ne promijeni boju.

Umiješajte u to Thai riblji umak, sojin umak i šećer. Nastavite pržiti na ulju 3-4 minute, odnosno dok piletina ne bude potpuno kuhana (pečena) u umaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U to umiješajte listove bosiljka i poslužite.

slatkirecepti.com

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo