Pečene šljive s orasima

Jednostavna i ukusna, cijenjena još od doba Rimljana, šljiva je našla mjesto u kuhinjama svijeta. Dodaje se mesnim jelima, kolačima i sokovima.

8.3.2011.
15:38
VOYO logo

Recept je vrlo jednostavan i brz, a okus ovog deserta oduševit će i one zahtjevnije uživaoce hrane.

Sve što vam treba su šljive, orasi i šećer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kilogram šljiva očistiti od koštica, pa u svaki plod staviti očišćen orah.

Poslagati šljive u pleh za pečenje i prekriti šećerom, (200 gr šećera na svaki kilogram šljiva) i peći oko 10 minuta na visokoj temperaturi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pečene šljive ukrasite mljevenim orasima. Možete ih poslužiti vruće uz kuglicu sladoleda od vanilije.

Pročitajte: arti-201009030091006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo