NAJBOLJI DORUČAK: / Uz ovaj savjet ispeći ćete savršeno jaje na oko baš svaki put

Image
Foto: Flickr

Jaje na oko vrlo je hranjiv doručak, a najbolje od svega je to što je i vrlo jednostavan za pripremu.

16.9.2015.
16:09
Flickr
VOYO logo

Jaja na oko mnogima su najdržai doručak, a uz pomoć ovog jednostavnog trika dovedite svoje pripremanje jaja do savršenstva.

Zagrijte žlicu ulja na tavi, no pazite da vam ne zagori. Ako pečete više jaja odjednom, razbijte ih u jednu posudu iz koje ćete ih istovremeno usuti u tavu. Ako želite da vaša jaja budu savršenog oblika, najbolje da pečete svako odvojeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pustite jaja da se peku otprilike jednu minutu, a zatim slijedi trik koji će vaša jaja na oko učiniti najboljima: tavu pokrijte poklopcem i pecite dok bjelanjci ne budu čvrsti onoliko koliko vam odgovara.

Pečena na ovaj način, jaja na oko svaki će put ispasti savršeno. Na kraju ih posolite i uživajte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo