NAJBOLJA METODA ZA ODMRZAVANJE KRUHA: / Ne morate čekati da sam otpusti, ovo je bolje i od stavljanja u mikrovalnu

Image
Foto: Thinkstock

Sigurno ćete se pitati kako se toga niste sami sjetili

18.3.2018.
8:00
Thinkstock
VOYO logo

Nije li frustrirajuće kad si poželite pripremiti tost, a kruh je već ustajao ili, još gore, pljesniv. Stručnjaci sugeriraju kako je dobro kruh koji ne mislite pojesti istoga dana spremiti u zamrzivač, a potom ga izvaditi upravo kad vam se jede tost. Na taj se način može doskočiti nepotrebnom bacanju hrane. Oko 24 milijuna kriški kruha dnevno se baca samo u Velikoj Britaniji. Razlog? Ljudi ga ne uspiju pojesti na vrijeme.

Image
Foto: Thinkstock

wasted bread, tossing breads and buying too much bread in vain, stale breads,

VRATITE SVJEŽINU STAROM KRUHU: Za ovaj genijalan trik potrebno je svega par minuta, a rezultat će vas zadiviti

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
VRATITE SVJEŽINU STAROM KRUHU: /

Za ovaj genijalan trik potrebno je svega par minuta, a rezultat će vas zadiviti

Image
VRATITE SVJEŽINU STAROM KRUHU: /

Za ovaj genijalan trik potrebno je svega par minuta, a rezultat će vas zadiviti

Kampanja “Make Toast Not Waste” (Radi tost, a ne otpad) educira građane kako mogu učiniti da im stari kruh traje dulje. Možda vam savjet da ga zamrznete i ne izgleda kao svjetsko čudo, ali činjenica je da jedno od četvero ljudi zapravo ne zna kako se kruh zamrzava, piše Independent. Tostiranjem neposredno nakon vađenja iz zamrzivača osiguravate da kruh nećete morati baciti. To je izvrstan način za pripremu bez čekanja da se odmrzne (naravno, kruh mora biti unaprijed narezan na šnite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo