Lubenica s votkom i maraskinom

Osvježenje stiže u obliku miksa lubenice, breskve, kupine i borovnice uz alkoholni dodatak. Poslužite dobro ohlađeno i uživajte polako i umjereno.

15.7.2011.
17:32
VOYO logo

Priprema:

Lubenicu izrežite do dvije trećine, izvadite 'meso' i sjemenke, ali sačuvajte sok koji je iscurio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napunite je bobičastim voćem, kao i narezanih i oguljenim breskvama, a potom ulijte votku i maraskino. Tako napunjenu lubenicu poklopite i vratite u hladnjak da se dobro ohladi.

Služite je u visokim čašama s kockicom leda ili zdrobljenim ledom. 'Pijanu' lubenicu služite u visokim čašama sa jednom manjom kockom leda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo