Hrskava piletina s medom i ružmarinom

Prije pripreme ovog recepta koji korijene vuče iz kineske kuhinje, nemojte soliti meso jer je soja umak slan. Lagano meso koje, ako birate mlađe pile može biti bez masnoće.

31.8.2010.
16:02
VOYO logo

Priprema:

Pile ili željene komade mesa premazati medom pa staviti na maslinovim uljem premazani pleh za pečenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Piletinu preliti soja umakom i limunovim sokom, dodati ružmarin, prekriti folijom i staviti u zagrijanu pećnicu.

Peći 20 minuta na temperaturi od 230°C, otkriti i peći još 15 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvadite meso iz pećnice, malo posolite, prekriti folijom, pustiti da stoji još cca 5 minuta i poslužiti uz sezonsku salatu i krumpir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo