Riblji specijaliteti / Riblji paprikaš kao glavno jelo

Image

Kako napraviti riblji paprikaš? Baza ribljeg paprkiaša je slatkovodna riba, donosimo vam recept za pripremu ribljeg paprikaša.

28.7.2021.
12:05
VOYO logo

Riblji paprikaš jelo je koje za bazu ima slatkovodnu ribu. Postoje različiti načini pripreme ribe, riblji paprikaš je jedan od zahtjevnijih, ali vrlo ukusnih recepata. Ovo riblje jelo poslužite kao glavno jelo.

Riblji paprikaš sastojci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • 1 kg slatkovodne ribe
  • glavica luka
  • 2 dcl bijelog vina
  • 2 žlice koncentrata rajčice
  • 2 čili papričice
  • 2 žlice slatke mljevene paprike
  • 2 češnja češnjaka
  • 2 lovorova lista
  • žlcia narezanog peršina
  • ljuta mljevena paprikašulje
  • sol
  • papar

Riblji paprikaš priprema:

Skuhajte temeljac od glava ribe, repova, korijenastog povrća i dvije trećine luka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ulju pržite trećinu luka dok ne omekša te dodajte češnjak, pire od rajčice, slatku mljevenu papriku i lovorov list.

Zalijte ribljim temeljcem. Neka sve zakuh ai dodajte ribu koju ste narezali na odreske. Sve kuhajate još 15 minuta i dodajte bijelo vino. Riblji paprikaš na krau pospijte s peršinom i poslužite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo