Ove žene najlakše padaju na muške fore

Neke žene nije teško osvojiti. Donosimo nekoliko razloga zbog kojih žene postaju lakovjerne, te laka meta slatkorječivih muškaraca i zavodnika.

Žena nezadovoljna vlastitim životom

Žene koje nisu zadovoljne svojim životom bježe od stvarnosti i tako postaju lake mete zavodnika koji traže samo avanturu. Dovoljno je samo nekoliko lijepih riječi ili gesti da se takva žena ubrzo nađe u oblacima. Međutim, ubrzo slijedi i prisilno slijetanje. Nakon takvog pada, njezin će joj se život činiti još gorim nego prije avanture.

Depresivna žena

Svi poznajemo bar jednu žensku osobu koja je neprestano depresivna i stvara drame tamo gdje ih nema. Žene sklone depresiji itekako će privući zavodnici. One u njima vide svoje spasitelje, a sreću koju nađu s njima brzo će pretvoriti u depresiju. Naprosto zato jer će pronaći novi problem. Zavodnik će pobjeći, a ona će biti depresivna. No, ovaj put s razlogom.

Žena koja voli ugađati drugima

Osobe koje stalno ugađaju drugima laka su meta zavodnika. Takva žena osjeća se dobro u društvu muškarca i brinut će o njegovim potrebama. Na prve znakove njegovog povlačenja počet će se boriti za njegovu naklonost. To je, naime, jedini način da se osjeća voljenom.

Žena koja ima bujnu maštu

Ovakve su žene gotovo najlakši plijen zavodnika. One će povjerovati u bilo koju njegovu priču. Može joj puniti glavu pričama o zajedničkoj budućnosti, obećavati brda i doline i sve to čini bez rezultata. Međutim, ona će u svojoj glavi stvoriti sliku kojoj će se nadati iako od toga nema koristi.

Žena kojoj je seks oružje

Mnoge žene će odmah skočiti u krevet s muškarcem jer je seks način kojim dobivaju osjećaj ljubavi. Zavodnici vrebaju ovakve žene i iskorištavaju ih za seks, a one se za njih vežu emotivno i u većini slučajeva, naravno, budu razočarane.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr