NEVOLJE U RAJU

ZANIMANJE – SEVERININ MUŽ: Pjevačici dojadilo što Igor ništa ne radi, zahtijeva da nađe posao!

Severina i Igor svakodnevno na društvenim mrežama ističu kako su sretni, no čini se da među njima nije sve tako bajno kako se čini.

Pjevačica Severina Kojić svakodnevno na društvenim mrežama ističe kako je njen brak s Igorom Kojićem divan, no čini se da među njima postoje trzavice.

NE ŽELI MU RODITI DIJETE? ‘Čim Severina nađe nekog zanimljivijeg, šutnut će Igora’

Problem je, pišu srpski mediji, u tome što Igor ništa ne radi.

“Severini smeta što je Igor u posljenje vrijeme besposlen, dok ona ima brojne nastupe i financijski je potpuno samostalna. Želi da i njen suprug zarađuje za život”, rekao je izvor za Kurir Stars, piše Mondo.

“Posebno je živcira to što mnogi pričaju da se Igor dobro oženio te zbog toga ne mora ništa raditi. Severina želi svima dokazati da je njen muž itekako koristan i zbog toga od njega traži da hitno nađe posao”, dodaje izvor.

Izvor kaže i kako Severininoj majci Ani smeta što joj je zet besposličar.

“Otkad se Seve udala, majka ju je savjetovala da ne radi od muža papučara već sposobnog muškarca. Svako malo joj predbacuje to što Igor ništa ne radi i što mu je jedino zanimanje – Severinin muž”, otkriva izvor te dodaje kako Ana ne želi da joj zet bude dadilja i nosač torbi dok njena kći zarađuje.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr