VIDEO: Pucao na zvijezdu u prepunom klubu i ranio troje ljudi

Na Chris Brownovom partiju u poznatom losanđeleskom klubu 1Oak došlo je do pucnjave u kojoj je ranjeno troje ljudi. Brown je ostao neozlijeđen, a svjetski mediji pišu da je slavni reper bio meta pucnajve.

Do pucnjave je došlo u 1:30 sati ujutro, a napadač he ubrzo uhićen, piše TMZ. Iako se sumnja da je meta bio Chris Brown, jedan od ranjenih je bivši reperski mogul, 48-godišnji Suge Knight, koji je, prema nekim teorijama, kriv za smrt rep legende, Tupac Shakura.

Suge Knigt osnivač je i bivši direktor diskografske kuće Death Row Records, pod čijim je krovom radio i Tupac Shakur, Snoop Dogg, Dr. Dre i mnogi drugi koji su žarili i palili ljestivcama početkom devedesetih godina.

//www.youtube.com/embed/ck8jBY40X0k

Na kontraverznog Knighta pucalo se na sličnom partiju 2005. godine, kojeg je organizirao Kanye West, također, prije MTV nagrada, piše CNN.

Na party su stigli i Justin Bieber i reper The Game, koji se, navodno, fizički sukobio sa zaštitarima pri dolasku na party.

“Ne mogu vjerovati čemu sam upravo bila svjedok. Netko je pucao u Chrisa Browna. Bez riječi sam”, napisala je na Twitteru djevojka koja je tada bila u holivudskom klubu.

https://twitter.com/KClendon/statuses/503469930503618560

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr