Pala u depresiju, samo puši, pije i skriva se od svih!

Zvijezda Sumrak sage, mlada 22-godišnja glumica Kristen Stewart skupo plaća to što je svog, sada već bivšeg, dečka Roberta Pattinsona prevarila s redateljem Rupertom Sandersom, dvostruko starijim oženjenim ocem dvoje djece.

Glumica Kristen Stewart ne proživljava najsretnije dane.

Kada se u medijima prolomila priča o njezinom preljubu s redateljem Rupertom Sandersom, Kristen se prvo javno ispričavala i svog dečka Roberta Pattinsona preklinjala za oprost, a kada je shvatila da od pomirenja neće biti ništa, povukla se iz javnosti. Ni obožavatelji trilogije Sumrak ne žele joj oprostiti to što je prevarila Roberta.

Nije tajna da se Kristen teško nosi s posljedicama prevare, pa se već tjednima skriva kod prijatelja i živi na cigaretama i energetskim pićima, a jede samo čips.

‘Kristen je pala u depresiju, te je zapuštena, neuredna i premršava. Smatra da se Sanders izvukao, a ona dobiva jezikovu juhu jer je žena. Svjesna je da će se morati suočiti s javnošću, a ne kriti se u mišjoj rupi i otkazivati pojavljivanja na premijerama, ali još nema hrabrosti’, kazao je neimenovani prijatelj za Radar Online.

‘Kažnjava se jer je povrijedila svog dečka. Nije još spremna izaći u javnost i ogorčena je na fanove jer je vrijeđaju i prijete joj smrću na društvenim mrežama’, kazala je prijateljica glumice.

U međuvremenu, Robert Pattinson se prošloga tjedna prvi put pojavio u javnosti nakon skandala, ali o bivšoj djevojci odbio je govoriti.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr