STVARI SU OZBILJNE

BRADA PITTA ISTRAŽUJE FBI! Otkriveni detalji svađe koja je bila povod za razvod: ‘Pijan je divljao u avionu…’

Glasnogovornik policije opovrgnuo je medijske napise kako je Brad Pitt pod istragom zbog zlostavljanja djece.

Američka policija ne bavi se slučajem Brada Pitta nakon što je svijetom odjeknula vijest da je Angelina Jolie predala dokumente za razvod, a glumca se optužuje da je napušena ispičutura koja ne može kontrolirati bijes.

IZ POLICIJE TVRDE: ‘Brad Pitt nije pod istragom zbog zlostavljanja djece’

Ipak, u svemu se oglasio FBI koji je u službenom priopćenju potvrdio da se bavi ovim slučajem.

FILES-US-ENTERTAINMENT-FILM-PEOPLE-JOLIE-PITT-PROBE

“Vezano uz vaš upit o nadležnosti FBI-ja u privatnom zrakoplovu, konkretno, zrakoplovu koji je prevozio gospodina Brada Pitta i njegovu djecu, FBI nastavlja prikupljati činjenice i procijenit će je li ovom slučaju potrebno otvoriti federalnu istragu”, odgovorili su iz Agencije za Daily Mail.

Policijski automobil je u međuvremenu viđen u dvorištu Brangelinine vile u Hollywood Hillsu u kojoj se glumac trenutačno nalazi, a Angelina je s djecom navodno odsjela u unajmljenoj kući u Malibuu.

OVO JE RAT: Angelina Jolie okupila tim s kojim namjerava uništiti Brada i uzeti mu skrbništvo nad djecom

Na vidjelo je isplivala i kap koja je navodno prelila čašu Angeline Jolie: ‘pijani Brad’ se u zrakoplovu navodno glasno posvađao s 15-godišnjim sinom Maddoxom, no izvori tvrde da su navodi o ‘verbalnom i fizičkom nasilju pretjerani i izmišljeni’.

Piše se kako je netko iz zrakoplova uputio anonimni poziv socijalnoj službi Los Angelesa, a oni su potvrdili kako se slučaj istražuje.

FILES-US-ENTERTAINMENT-FILM-PEOPLE-JOLIE-PITT-PROBE

 

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr