JIM CARREY ODGOVORIO NA OPTUŽBE VEZANE UZ SMRT BIVŠE DJEVOJKE: ‘Neću dopustiti da me iskorištavaju’

Nakon što ga je suprug njegove bivše djevojke koja je počinila samoubojstvo optužio da ju je kontrolirao i ilegalno joj nabavljao lijekove kojima se predozirala, oglasio se i komičar.

Jim Carrey se mora suočiti sa sudskom tužbom koju je podnio suprug njegove bivše djevojke Cathrion White koja je umrla od predoziranja. Nakon što su detalji tužbe Marka Burtona  dospjeli u medije, oglasio se i komičar.

JIM CARREY IDE NA SUD ZBOG SMRTI BIVŠE DJEVOJKE: Imao je prste u njezinu samoubojstvu?

“Neću tolerirati ove bezdušne pokušaje da se iskorištava mene niti ženu koju sam volio”, kazao je Carrey.

U tužbi koju je Burton podnio, Carreyja se optužuje da je svoju bivšu djevojku kontrolirao te da joj je upravo on ilegalnim putem nabavljao lijekove kojima se na kraju predozirala.

De acordo com o site "TMZ", #JimCarrey está sendo acusado de facilitar a compra de pílulas que mataram a ex-namorada #CathrionaWhite. Carrey é o autor da ação judicial. Ainda segundo o site, o processo afirma que três drogas foram encontradas em um frasco, que estava com o nome de Arthur King – um suposto pseudônimo de Jim Carrey. O "TMZ" ainda lembra que na Califórnia é crime conseguir prescrição médica através de um nome que não seja o seu. O processo afirma que três ou quatro dias antes de Cathriona morrer, o ator deu a ela as pílulas. A ação também alega que Jim Carrey tentou esconder seus rastros após a morte da maquiadora. O ator teria enviado uma mensagem de texto à namorada avisando que tinha trocado os remédios, ou afirmado que ela os tomou sem o seu conhecimento. Também de acordo com o processo, Jim sabia que a namorada tinha depressão e que já tinha tentado cometer suicídio no passado.

A photo posted by BABADÍSSIMOS (@babadissimos) on

Carrey je, tvrdi Burton, iskoristio svoj položaj te pod lažnim imenom Arthur King nabavljao lijekove za Cathrionu, a na kraju je sve pokušao zataškati.

‘Samo želi novac’

No, Marty Singer, odvjetnik slavnog komičara, tvrdi kako se udovac pokojnice samo pokušava domoći glumčeva novca.

Singer je za TMZ rekao da je Cathriona ukrala Carreyjeve tablete protiv bolova koje su joj presudile.

U dirljivom priopćenju za javnost, glumac je i sam odgovorio na optužbe.

“LJUBAV SE NE MOŽE IZGUBITI”: Jim Carrey na Twitteru se oprostio od bivše djevojke

“Postoje trenuci u životu kad čovjek treba istupiti i obraniti se od zla na ovom svijetu. Neću dopustiti da me netko bezdušno iskorištava zbog žene koju sam volio. Cathrionini problemi počeli su puno prije nego što smo se sreli. Nadam se da će ljudi prestati iskorištavati njezin tragičan kraj i pustiti je da počiva u miru”, rekao je Carrey.

White i Burton vjenčali su se 2013. u Las Vegasu, a pretpostavlja se da je razlog stupanja u brak zelena karta.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr