VIDEO: Ošamarila nećakinju i nazvala je ‘kučkom’

Od kada je pročitana oporuka kralja popa, Michaela Jacksona, u obitelji Jackson nastao je raskol. Naime, kako je Michael svu imovinu ostavio svojoj djeci, neke članove obitelji je to povrijedilo.

Upravo iz tog razloga nastala je velika svađa u obitelji Jackson, što potvrđuje i snimka koja je poput bombe odjeknula stranim medijima.

Ako se za vjerovati snimci, sestra pokojnog kralja popa, Janet Jackson (46) navodno je ošamarila svoju nećakinju Paris (14) i nazvala je ‘razmaženom kučkom’.

Svađa je u domu Jacksonovih eskalirala do te mjere da je i policija morala intervenirati. Paris je Janet navodno uzvratila šamarom te glasno poručila kako je to kuća nje i njezine braće Princea i Princea Michaela II., a ne obitelji Jacksonovih.

‘Odj… odavde’, poručila je Paris teti Janet koja ju je ispred kuće dočekala s braćom Randyjem i Jermaineom. Tražila je i da se djeca maknu s posjeda te je pokušala Paris uzeti mobitel.

Svađa je navodno izbila zbog opruke u kojoj Michael sve ostavlja svojoj djeci koja nakon njegove smrti mogu upravljati njegovom imovinom. Baš ništa nije ostavio svojoj sestri i braćama pa oni već tri godine tvrde da je ta oporuka lažna.

Ništa nije ostavio braći i sestrama pa oni već tri godine tvrde da je oporuka lažna i pokušavaju postati njegovi nasljednici.

Sve je počelo kad je Katherine (82), majka Michaela Jacksona i skrbnica njegove djece, nestala prije devet dana. Za to vrijeme nije stupila s njima u kontakt. Jermaine Jackson, brat kralja popa objavio je da je njegova majka u Arizoni te da tamo odmara po savjetu liječnika.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr