INCIDENT U ZRAKOPLOVU

IZ POLICIJE TVRDE: ‘Brad Pitt nije pod istragom zbog zlostavljanja djece’

Nakon što je Angelina Jolie u ponedjeljak predala papire za razvod braka od Brada Pitta, on se našao pod optužbom da je zlostavljao njihovo šestero djece.

Strani mediji su se raspisali kako je Brad Pitt u zrakoplovu nasrnuo na svoju djecu pod utjecajem alkohola. U papirima za razvod koje je Angelina Jolie predala u ponedjeljak stoji kako su razlog za razvod braka ‘nepomirljive razlike’. Ipak, glumica supruga optužuje da ima problema s alkoholom, marihuanom i kontroliranjem bijesa.

KONAČNI KRAJ: Razdvojene voštane figure Brada Pitta i Angeline Jolie

Glumac je završio na polciji nakon incidenta u privatnom zrakoplovu gdje je navodno podivljao, derao se i fizički iživljavao na djeci. Svemu je kumovao alkohol, a izvori tvrde kako su Brad i Angie već tada morali na razgovor sa socijalnim radnicima, piše Guardian.

Ipak, iz policije javljaju kako slavni glumac nije pod istragom.

ŠOKANTNO OTKRIĆE: Brad Pitt je pod policijskom istragom zbog zlostavljanja svoje djece?

“Čuli smo da se šire tračevi, no to nije istina. Nikakva istraga nije u tijeku”, rekao je glasnogovornik policije i dodao kako Brad nije razgovarao ni sa kim iz policije o ovoj temi.

Mediji pišu kako je upravo taj incident bio razlog zašto je Angie predala zahtjev za razvodom te zatražila skrbništvo nad djecom.

#brangelina #brangelinafamily #sosad #sosad😢

A photo posted by Daria Procopovich (@wowmagicc) on

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr