Dok Stipe čuva kćer, Iva i Denis uživaju u Parizu?

Nakon što su Uskrs proveli u Miamiju, Iva Majoli i njezin novi dečko Denis Popović otputovali su u Pariz. Ako je vjerovati glasinama, Iva i Denis gotovo svaki vikend odlaze na romantična putovanja.

‘Ivi je bitnije putovati s Denisom nego s djetetom provesti blagdane’, rekao je prijatelj Ivinog uskoro bivšeg supruga Stipe Marića (31), pišu 24sata.

Naime, kako saznaje isti list, bivša tenisačica navodno je svoju petogodišnju kćer Miju ostavila suprugu Stipi na brigu.

Sretno zaljubljena Iva otputovala je s Denisom Popovićem u francusku metropolu. Naime, njezin joj dečko, inače direktor tvrtke za opremu Hrvatske vojske u mirovnim misijama, pokazuje romantična mjesta u francuskoj metropoli, vodi je na večere i kupuje joj poklone.

Kako tvrde njihovi bliski prijatelji, novopečeni ljubavni par navodno često provodi romantične vikende u Parizu, no čim se Iva vrati, prioritet joj je kći.

Bivša tenisačica je s Denisom provela i uskrsne blagdane, i to u Miamiju, dok su jedan vikend u veljači proveli na skijanju u Italiji.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr