Kakav par! Lijepu Amal i Clooneyja je pravo iznenadenje vidjeti zajedno

Iako holivudska megazvijezda George Clooney i njegova predivna zarucnica Amal Alamuddin svoju vezu vole drzati podalje od javnosti i rijetko ih se ima prilike vidjeti zajedno, u nedjelju su u Firenci prisustvovali na humanitarnom dogadanju ‘Celebrity Fight Night’ i bilo ih je divno vidjeti.

George Clooney (53) i njegova lijepa zarucnica Amal Alamuddin (36) odlicnog su raspolozenja pozirali zajedno povodom dolaska na na dogadanje ‘Celebrity Fight Night’ koje je odrzano u cast boksackoj legendi Muhammadu Aliju.

Dok je glumac mamio poglede u crnom odijelu, njegova zarucnica je ocarala u crnoj satenskoj haljini bez naramenica koja je istaknula njenu vitku figuru.

Stilski uskladen par izazvao je pravo odusevljenje na crvenom tepihu, s obzirom na to da ih se rijetko ima prilike vidjeti zajedno u javnosti.

Strani mediji komentiraju da je pravo iznenadenje sto se je par zajedno pojavio u javnosti.

‘Svoju sam buducu suprugu, s kojom cu se vjencati za nekoliko tjedana u Veneciji, upoznao u Italiji’, izjavio je glumac.

Detalji o vjencanju pazljivo se skrivaju otkako su u travnju Clooney i Alamuddin objavili zaruke. Medutim, Clooneyjevi komentari u Firenci i cinjenica da je Alamuddin u petak u londonskom maticnom uredu predala obavijest da ce se vjencati za Clooneyja, sto su svi britanski drzavljani koji se namjeravaju vjencati u inozemstvu duzni napraviti, sugeriraju da se taj dan priblizava.

Clooney je navodno na gala humanitarnoj veceri ‘Celebrity Fight Night’ rekao da je sretno zaljubljen u Amal i da ne moze docekati da joj postane suprug.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr