FOTO: Ana Sasso i u pedesetoj pršti seksipilom

U Splitu se u petak održalo predstavljanje najnovijih kolekcija sunčanih i dioptrijskih naočala poznatih svjetskih brendova, a svojom su pojavom događanje uveličali mnogi poznati.

Veliki izbor modela sunčanih naočala došli su razgledati brojni poznati splićani poput Aljoše Asanovića, Fani Čapalije, Ane Sasso, Arijane Čuline, Guilliana i supruge Kristine, Ane Čagalj, Nataše Bebić, Ivice Đuzela, Andree Šušnjare, Roberta Pauletića, Roberta Kurbaše, Petre Cicvarić, Nataše Bebić, Nede Makjanić Kunić i brojnih drugih.

Bivša Miss hrvatske Fani Čapalija stigla je u pratnji psića, od kojeg se ne odvaja. Njoj je ljeto već stiglo, pa je ležernom odjevnom kombinacijom pokazala da je u dobroj formi. Vitku liniju održava svakodnevnim pješačenjem.

Došla je i uvijek zanosna Ana Sasso (49). Svoju formulu dobrog izgleda pojasnila je genetikom i vježbanjem. O privatnom životu ipak nije htjela puno pričati.

‘Mi smo samo dobri prijatelji. To je sve što ću reći’, odgovorila je Ana na upit da li je još uvijek cimerica bivšem dečku dr. Hrvoju Tomasoviću.

Seks simbol i danas

S četiri godine mlađim kirurgom upoznala se u bolnici, a osvojio ju je, priznala je tada, jednostavnošću, iskrenošću i spontanošću. Nekad su razmišljali o braku, ali, govorila je tada lijepa Ana, nisu žurili.

Davne 1982. godine Ana Sasso izabrana je za Miss Jugoslavije, a godinu dana nakon toga snimila je reklamni spot za Pipi zahvaljujući kojem je do danas zadržala status seks simbola.

Ipak, Ana je priznala da sebe nikada nije doživljavala kao nešto posebno i da si uvijek može naći neki nedostatak. Izbor za Miss donio joj je brojne ponude, među kojima i jednu filmsku, ali Splićanka ju je odbila jer se nije htjela skinuti do gola pred kamerom.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr