NAJTEŽA BORBA

‘BRAD SE OSJEĆA UŽASNO’: Glumac se strašno boji da će zauvijek izgubiti djecu

Nakon što je objavljeno da je Angelina Jolie predala zahtjev za raskidom braka, mediji nagađaju o razlozima za taj čin, a u svim je medijskim napisima kriv isključivo Brad Pitt.

Brad Pitt navodno je ‘slab’ na alkohol i marihuanu, a ni nasilni ispadi bijesa nisu mu strani. Prevario je Angelinu Jolie s kolegicom Marion Cottilard, flertovao je sa Selenom Gomez i Carom Delevingne, a u privatnom je avionu izgubio kontrolu i fizični napao djecu – za sve se to tereti Brada otkako je objavljeno da je njegov brak s Angelinom gotov.

BRADA PITTA ISTRAŽUJE FBI! Otkriveni detalji svađe koja je bila povod za razvod: ‘Pijan je divljao u avionu…’

BRAD PITT

Sada su se javili njegovi suradnici koji kažu kako je glumac jako uplašen da će izgubiti djecu.

“Još ga nikad nisam vidio ovakvog. Smeten je, cijelo vrijeme nervozno korača po kući i prestravljen je. Boji se da će izgubiti svoju djecu zbog nečega što nije učinio i jer ga prikazuju kao lošeg oca. On nikako nije loš otac. Trenutačno ne može vidjeti djecu, ali konstantno provjerava je li s njima sve u redu”, rekao je izvor.

Drugi izvor je otkrio kako se Brad osjeća užasno jer misli da odnos medija prema njemu nije pošten te je izneseno mnogo neistina, piše Daily Mail.

IZ POLICIJE TVRDE: ‘Brad Pitt nije pod istragom zbog zlostavljanja djece’

“Brada je jako pogodilo i što se pisalo da zlostavlja djecu, a to nikako nije istina. Nije mu drago ni zbog toga što je sve postalo tako javno pa se boji da će u cijeloj priči najviše nastradati upravo djeca”, rekao je izvor.

Iako djecu trenutno ne smije vidjeti, glumac se stalno raspituje jesu li dobro i smatra kako će u cijeloj medijskoj hajki najviše nastradati upravo oni.

FILES-US-ENTERTAINMENT-FILM-PEOPLE-JOLIE-PITT-PROBE

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr