Podigla je glas

AMBER ROSE IMA NOVU ZANIMACIJU: Sada organizira prosvjede

Starleta je održala prosvjed zbog negativnih stavova o ženama koje se drugačije odijevaju i bave nesvakidašnjim poslovima, a kako je i sama često bila na meti takvih prozivki od strane svojeg bivšeg Kanye Westa, Amber Rose nije ga mogla ne spomenuti u svojem govoru.

Kako bi pomogla drugim ženama koje se osjećaju ugroženo zbog raznih negativnih komentara s kojima se svakodnevno susreću, Amber Rose je s njima odlučila podijeliti kroz što je prolazila.

Watch the Slutwalk LIVE right NOW filmon.com/Slutwalk

A post shared by Amber Rose (@amberrose) on

Pošto je nakon veze s reperom Kanyeom Westom često bila meta negativnih komentara, Rose je željela objasniti o čemu se radi i tako staviti točku na cijelu priču.

“Opraštam Kanyeu sve negativne riječi koje mi je uputio”, u suzama je izjavila Amber.

#amberroseslutwalk 😍😍😍

A post shared by Amber Rose (@amberrose) on

Žene koje su prisustvovale prosvjedu postavile su starleti pitanja u vezi sa njezinim radom i novim projektima. Nitko nije pitao u kakvom je odnosu sa Westom i Kim.

U pravilniku koji je podijeljen na prosvjedu između ostalog je pisalo da se Kim i Kanye ne spominju jer će u suprotnom ta osoba biti udaljena.

I love u girls!!!! 😍 #amberroseslutwalk

A post shared by Amber Rose (@amberrose) on

Ovom događaju prisustvovala je i majka Amber Ros, koja je držala pano sa riječima koje je Kanye uputio Amber.

Podsjetimo, od kako su Amber i Kanye prekinuli, reper je često govorio u negativnom kontekstu o starleti. Nakon toga je Amber često upadala u žučne rasprave sa Kim Kardashian.

#amberroseslutwalk 😍😍😍🙌

A post shared by Amber Rose (@amberrose) on

 

Time/Hot.hr

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr