ŽIVJELI MLADENCI / Evo tko je sve izrekao sudbonosno 'da' ove godine

Image
Foto: AFP

Osim što je donijela niz novorođenčadi, 2017. godina je bila sretna i za mnoge holivudske parove koji su baš nju odabrali za početak svog braka.

23.12.2017.
8:00
AFP
VOYO logo

Godina 2017. mnogim će holivudskim zvijezdama ostati zauvijek u pamćenju po tome što su u njoj ušli u bračnu luku. Evo tko je sve izrekao sudbonosno 'da' ove godine.

1. Serena Williams and Alexis Ohanian

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolja tenisačica na svijetu udala se za suosnivača Reddita na ceremoniji na kojoj su bili brojni poznati. Serena je rekla sudbonosno da ocu svoje tromjesečne kćerkice Alexis u društvu najbližih prijatelja, među kojima su i neke velike zvijezde poput Kim Kardashian i Beyonce.

2. Kate Upton and Justin Verlander

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznata glumica Kate Upton udala se u Italiji za igrača bejzbola Justina Verlandera.

"Veoma sam sretna jer sam se udala za svog najboljeg prijatelja. Hvala našim obiteljima i prijateljima koji su ovaj vikend učinili zabavnim i magičnim", napisala je Kate na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

3. Jason Momoa and Lisa Bonet

Image
Foto: AFP

Jason Momoa i Lisa Bonet

Zvijezda serije Igra prijestolja i novi Aquaman je odabrao baš ovu godinu za vjenčanje s dugogodišnjom partnericom Lisom Bonet. Par već ima kćer Lolu (10) i sina Nakoa-Wolfa (8).

"Mi smo u braku već 12 godina. Ovo je samo bilo okupljanje naših obitelji i slavljenje naše ljubavi", rekao je Momoa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

4. Julia Stiles and Preston J. Cook

Američka glumica se udala za kamermana na pješčanoj plaži kraj grada Seattlea. Zaručili su se prošle godine u Kolumbiji. Stiles je tada bila u sedmom mjesecu trudnoće, a nedavno je na svijet donijela dječaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

5. Ronda Rousey and Travis Browne

UFC borac Travis Browne na rodnim Havajima oženio najpoželjniju UFC damu – Rondu Rousey.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio mi je to nasjretniji dan ikad, on je ljubav mog života", napisala je Ronda nakon vjenčanja uz fotografije objavljene na Instagramu.

6. Stevie Wonder i Tomeeka Robyn

Image
Foto: AFP, Jesse Grant

Slavni pjevač se oženio dugogodišnjom djevojkom. Par ima zajedno dvoje djece. Glazbenika (67) i njegovu odabranicu Tomeeku (42) su na veliki dan podržala i Steviejeva ostala djeca, njih devetero.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

7. Jessica Chastain i Gian Luca Passi de Preposulo

Par se vjenčao nakon pet godina veze u mladoženjinoj obiteljskoj vili u talijanskom Trevisu. Na svadbi su bila brojna poznata lica iz filmskog i modnog svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

8. Miranda Kerr i Evan Spiegel

Supermodel i osnivač Snapchata su se vjenčali na privatnoj ceremoniji u svom domu u Kaliforniji. Kerr je prije njega bila u braku s Orlandom Bloomom s kojim ima sina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

9. Pippa Middleton i James Matthews

Image
Foto: AFP, JUSTIN TALLIS

Pippa Middleton

Sestra vojvotkinje od Cambridgea Kate Middleton je rekla 'da' svom odabraniku nakon devet mjeseci zaruka.

Na vjenčanju su bili članovi kraljevske obitelji, uključujući princa Harryja koji je na njega poveo svoju sadašnju zaručnicu Meghan Markle.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

10. Jim Parsons i Todd Spiewak

Popularni Sheldon iz hit serije Teorija velikog praska vjenčao se s dugogodišnjim parnerom u svibnju u New Yorku. Par je prošle godine proslavio 14. godišnjicu veze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

11. Amanda Seyfried i Thomas Sadoski

Image
Foto: AFP

Thomas Sadoski i Amanda Seyfried

U ožujku je objavljeno da se glumica udala za Sadoskija. Na vjenčanju je bila trudna, noseći njihovo prvo dijete. Seyfried je ovog ljeta na otoku Visu snimala film Mamma Mia: Here We Go Again.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo