VIDEO: Judita Franković na rubu života i smrti

Krimi serija Počivali u miru sve je uzbudljivija. U osmoj epizodi će se vidjeti hoće li Lucija Car preživjeti napad Zdenka Jurkovića (Dragan Despot), koji je dobio zeleno svjetlo za njenu likvidaciju.

Osma epizoda serije Počivali u miru, bavi se temom pljačke iseljeničkog novca koji je 1991. bio namijenjen kupovini oružja za HV.

Priča vodi prvo u 1999., a potom sve do 1991. i pljačke novca namijenjenog naoružanju,a u koju su upleteni sada uspješni biznismeni i političari na najvišoj državnoj razini.


Dok Lucija i umirovljeni zatvorski čuvar Martin otkrivaju da je u ta zbivanja bio uključen i ‘nestali mrtvac’ i ubojica Zdenko Jurković, on ih čitavo vrijeme drži na oku i na nišanu.

U epizodi se otkriva i cijela priča oko Zdenka Jurkovića, pa odlazimo i u 1973. gdje saznajemo kako je Zdenko završio u Udbi.

U toj epizodi ima nekoliko sjajnih uloga, osim Judite i Krivokapića glumili su i: Dragan Despot, Siniša Popović, Enes Vejzović, Zijad Gračić, Duško Valentić, Janko Rakoš, Slaven Knezović, Joško Ševo, Marinko Prga, Luka Dragić i Ozren Grabarić….

Novu uzbudljivu epizodu serije Počivali u miru, pogledajte večeras na HTV1 u 22.04.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr