TV

DIVNO ISKUSTVO

SVE ZA LJUBAV: Amra ne žali ni za čim: ‘Zbog Marija bih opet promijenila boju kose!’

Mlada Amra odlučila je promijeniti boju kose zbog Marija, što je neke djevojke napravilo ljubomornima, a ona bi, kako kaže, napravila to opet.

Amra Salihcehajić priznaje da ju nije trebalo dugo nagovarati i da bi opet promijenila boju kose ako bi zatrebalo.

LJUBAV JE NA SELU: Dok jedna mijenja boju kose, druge su naučile i blejati za svog farmera

“Odlučila sam promijeniti boju kose zato što smo se Josipa i ja uvijek prepucavale oko toga jer se ja nikada nisam u životu ofarbala i onda me Mario počeo nagovarati da bih stvarno to trebala napraviti. Naravno, mene ne treba dugo nagovarati, a i na kraju mi je to bila želja jer sam ga baš zavoljela kao osobu”, priznaje mlada Amra.

atraktivna 20-godišnjakinja govori da bi svakome preporučila da se prijavi u popularnu emisiju ‘Ljubav je na selu’ jer, osim što je upoznala nove ljude, neke je stvari radila prvi put u životu, tako da joj je to bilo nezaboravno iskustvo.

Kako kaže, prijavila se u show jer ju je zanimalo kako to izgleda, ali i kako bi se ona ponašala u takvim trenucima gdje se bori za muškarca. Objašnjava da je htjela ispitati sebe kako bi vidjela je li dovoljno sposobna osvojiti muškarca, a o Mariju misli sve najbolje.

“Kod Marija mi se najviše sviđa to što je dobar domaćin, nikada mi s njim nije bilo dosadno, uvijek je za zezanciju i jedna je stvarno predivna osoba”,  zaključuje Amra.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr