Hoće li Anina smrt baciti u zaborav njezinu tajnu?

Na male ekrane stiže najdramatičniji tjedan prve sezone Ruže vjetrova – opraštamo se od dvoje glumaca. Tragična smrt Ane i Milivojevog nerođenog djeteta pokrenut će nezaustavljivu lavinu događaja u epizodama koje slijede. Neriješene situacije u obitelji Matošić dobivaju svoj završetak.

Nakon što je saznala Aninu tajnu, Suzana smatra da je pošteno da i Srđan sazna da je Milivoj otac Aninog djeteta.

Sve maske su pale, Anino pravo lice je razotkriveno. Nakon sukoba sa Suzanom, Ana gine u strašnoj prometnoj nezgodi. Srđan je u potpunom šoku! Dok nitko od bližnjih ne može prodrijeti do njega, duboko pogođen negira činjenicu da Ane i djeteta više nema.

Na sprovodu Milivoj svoju tugu za izgubljenim djetetom i Anom pokušava izliječiti kazavši Srđanu da ga Ana nikada nije ni voljela! Srđan i Milivoj se fizički obračunaju nad Aninim lijesom.

Nakon sprovoda Milivoj odluči zauvijek otići iz Splita. Suzana traži utjehu u misterioznom Ivanu, koji je tješi i uvjerava da je on nikada neće povrijediti i ostaviti.

Nives Odak vidi shrvanu Suzanu u Ivanovu zagrljaju i napokon shvati da ima konkurenciju – hoće li Seke Odak odustati od ljubavne afere s Ivanom ili će kao prava lavica krenuti u borbu za svog muškarca?

Novi tjedan Ruže vjetrova postavlja mnoga pitanja – hoće li Suzana prešutjeti istinu o Aninoj i Milivojevoj aferi zbog osjećaja krivnje ili će zauvijek okaljati Anino ime, hoće li Seke odustati od svoje ljubavne avanture ili će se boriti za muškarca svog života?

Nakon brojnih zahtjeva i upita građana, RTL Televizija odlučila je ispuniti zahtjeve gledatelja popularne dramske serije Ruža vjetrova. Tako će vjerni štovatelji serije od 30. ožujka ponovo moći uživati u zgodama i nezgodama svojih najdražih likova svaki radni dan, odnosno od ponedjeljka do petka u 20 sati!

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr