TV

LETJET ĆE PERJE

JOSIPA BIJESNA NA BARBARU ŠTO JU JE RAZDVOJILA OD GORANA: ‘Odsad ja imam svoja pravila i igru!’

Kako je Barbara postala Gazdarica nove, zlatne zadruge, za Gospodu je morala odabrati dvoje farmera koji će živjeti s njom na Novoj farmi, a ona se odlučila za Gorana i Kristijana.

Čini se kako Barbarina odluka da za Gospodu odabere Gorana i Kristijana nije najbolje legla Josipi, a prvi koji je komentirao bio je Ante.

JASMINA SE ŽELI VRATITI U ‘FARMU’: ‘Riješili su me se jer sam previše pametna’

“Mislim da nije u redu što je razdvojila Gorana i Josipu, oni dolaze u paketu”, rekao je Ante.

Josipa je, kaže, očekivala da bi u tom trenutku Barbara mogla odabrati Gorana.

“Bila sam razočarana jer znam da bih ja svoju ulogu u tom drugom dijelu odigrala bolje od nekih drugih ljudi jer sam sigurna u sebe, ali sad ću u ovoj ulozi biti još jača, jer te me stvari ne mogu izbaciti iz takta, mogu me samo ojačati”, kazala je Josipa.

josipa2

“Mi smo ostali tim i uvijek će tako biti, ali odsad imam i ja svoja pravila i svoju igru u kojoj ću se graditi i braniti”, zaključila je.

Pretpostavlja zašto joj je Barbara uzela Gorana

Razlog zbog kojeg je Barbara uzela sebi Gorana, Josipa vidi u osiguranju.

“Mi smo sad ušli u igru i nema se tu što reći”, rekla je Josipa.

U Goranu, napominje, prije svega vidi jako dobrog prijatelja s kojim se najbolje razumije na farmi.

“Mi smo od onog dana kada smo tu ušli stvorili jedan kontakt jednim pogledom, jednom riječju, kojeg oni nikad neće imati”,  zaključila je.

josipa-i-daniela

Spajanje zajednica itekako će utjecati na farmere. Iako su spalili ogradu koja ih je razdvajala, čini se kako trzavice među njima ne jenjavaju, a u borbi za glavnu nagradu ostaju samo najjači. Josipa smatra da je jedna od njih.

“Ja znam da ih mogu dobiti sve, pogotovo cure. U to sam sto posto sigurna”, izjavila je Josipa i zaključila: “Spremna sam na što god da se dogodi, jer ja sam rekla, ja se borim do zadnjeg trena, ne prepuštam nikome, pogotovo svoj dio kojem sam dala svoj obol, a da netko ostane, tko nije zaslužio, to si neću dozvoliti.”

Kako su farmeri proveli svoj prvi dan od spajanja farmi, doznajte večeras od 20 sati na Novoj TV!

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr