TV

POSLJEDNJA VEČERA

DOK ALOJZ I SNJEŠKA PLANIRAJU SVADBU, ANJA NE DIJELI ODUŠEVLJENJE: ‘Nije ona za njega’

Došlo je vrijeme i za finalnu epizodu ‘Ljubav je na selu’, u kojoj su se po posljednji put okupili svi kandidati.

U zagrebačkom Gastro Globusu Marijana je dočekala Alojza, Stanka, Marija, Dina, Dražena i Sandru s njihovim simpatijama. Uz svečanu večeru Marijana je odlučila otkriti tko je uistinu ostao u vezi, a tko je na kraju samo prijatelj.

Tako je otkriveno da su i dalje zajedno Dino i Josipa! Kada je Marijana upitala Dina traje li još njihova veza, Dino se nije sramio priznati da traje. “Naravno da traje”, kazao je. “Znači vas dvoje ste zajedno?”, upitala je Marijana. “Pa recimo da jesmo, ako nismo, na dobrom smo putu da budemo zajedno”, otkrio je Dino, dok se Josipa smješkala.

Dino i Josipa
Dino i JosipaFoto: RTL

REKLA IM JE SVE ŠTO MISLI O NJIMA: Anja pronašla novu ljubav, ali nije štedjela Alojza i Snježanu

Alojz i Snježana su, pak, rekli da im je ovo bilo nezaboravno iskustvo i da se nadaju da će njihova veza potrajati. “Nadamo se da će uskoro svadba”, kazao je Marijani Alojz. Također, otkrio je da se sa svim curama, koje su bile kod njega na farmi, čuje i u dobrim su odnosima, jedino s Anjom ne.

Snješka i Alojz
Snješka i AlojzFoto: RTL

“S Anjom nisam u kontaktu, ona izbjegava mene, a ja nju”, rekao je Alojz. No, budući da je i Anja stigla na večeru, imala je i ona što za reći. “Svima od srca želim sve najbolje, život ide dalje”, kazala je. “Vratila sam se starom životu, prijateljima, obitelji, a imam i nekog novog”, otkrila je Anja te rekla što misli o Snježani kao odabranici Alojzova srca. “Neka im je sa srećom, ali nije ona za Alojza”, zaključila je.

Anja i Alojz nisu ostali u dobrim odnosima.
Anja i Alojz nisu ostali u dobrim odnosima.Foto: RTL

I dok su ostali Marijani rekli da su sretni što su se prijavili u emisiju bez obzira na ishod, Marijana iz Sandre nikako nije mogla izvući potvrdu da su ona i Tin u vezi! “Budući da je tvoja sestra trebala biti diplomat, Dino, reci mi molim te, jesu li njih dvoje zajedno?!”, upitala je Sandrinog brata Dina. “Pa pogledaj ih samo! Naravno da jesu”, otkrio je Dino status njihove veze umjesto sramežljive Sandre.

Sandra i Tin
Sandra i TinFoto: RTL

A iako Stanko i Ljubica nisu ostali zajedno, kao ni Mario i Denita te Dražen i Mirjana, ‘Amorova vila’ ipak je bila zadovoljna ishodom sezone. “Ovo je najplodonosnija sezona! Imamo čak tri veze”, zaključila je sa smiješkom Marijana i dobila veliki aplauz od svih kandidata sedme sezone ‘Ljubav je na selu’.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr