Oprezno s prstima ‘tamo dolje’

Ma koliko bili dobri u seksu, uvijek možete naučiti još pokoji trik koji će vam osigurati da budete na prvom mjestu na njenoj listi najboljih ljubavnika. Evo savjeta koji nikako ne mogu odmoći.

Nikad nije onako kako izgleda u časopisima

Mnogi časopisi za muškarce puni su savjeta kako izgledati bolje, kako je zavesti u nekoliko koraka, kako biti uspješan, kako je zadovoljiti… Mora vam biti jasno da ništa nije tako jednostavno kako piše na njihovim stranicama. Morat ćete se puno više potruditi da biste postigli cilj.

Bradavice su nevjerojatne

Jeste li među onima koji smatraju da su bradavice naj ‘izum’? Niste jedini! Mnogim ženama upravo su bradavice erogena zona. Nekima je dovoljan samo dodir da se uzbude, a nekima je potrebna stimulacija bradavica od pola sata, ali isplatit će se. Naravno, osim ako vam nije naglasila da ih ne dirate. Morate znati i da su bradavice poprilično osjetljive. Pazite što radite, naravno, osim ako partnerica nema neke druge preferencije.

Oprezno s prstima ‘tamo dolje’

Ima muškaraca koji misle da se njihova partnerica navlaži od same pomisli na njih. Ali razmislite malo o tome. Zamislite da vam na početku predigre ona gurne prst u anus. Ne dopada vam se ta pomisao? To smo i mislili. Čak i kad mislite da je partnerica dovoljno vlažna, malo je vjerojatno da će je vaš prst zadovoljiti ako ga samo pomičete unutra-van. Puno bi toga trebalo uključiti, naprimjer milovanje, kružne pokrete… Najbolji pokazatelj radite li nešto kako treba su njene reakcije, osim ako ne glumi.

Veličina je važna

I svatko tko kaže da nije – laže! No, ako vas majka priroda nije obdarila, morat ćete se više potruditi da zadovoljite partnericu. Puno je različitih poza koje mogu pomoći da penetracija bude bolja, a pomažu i neke igračke za seks, kao što je vibrirajući prsten za penis. Možda vam je prevelik? I tu vam mogu pomoći mali trikovi i neke poze. Prihvatite ono čime raspolažete i dajte se u istraživanje. Uvijek može biti bolje.

Vježbajte jogu

Osim što ćete biti fleksibilniji i u boljoj formi, joga će poboljšati i protok energije kroz tijelo te vas opustiti. Joga je odlična stvar za duh, tijelo i um. Ako se niste pronašli u teretani, možda je vrijeme da isprobate nešto drugo.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr