Striptiz, vrući ples zgodnih mladića i užarena atmosfera za Dan žena

Najpoznatija muška plesna atrakcija Chippendales ponovo dolazi u Zagreb! 08. ožujka u Dvorani Kornati, Hypo Centar priredit će nam glazbeno-scenski spektakl. U svoje atraktivne nastupe ovi muškarci integriraju elemente plesa, pjevanja i striptiza, a spoj svih tih elemenata, naravno uzevši u obzir i njihov fizički izgled, zagarantirano pobuđuje vruću atmosferu.

Desetero najbržih čitatelja koji su prvi točno odgovorili na kviz koji smo objavili u srijedu, 6. ožujka dobili su po dvije ulaznice za ovaj odličan spektakl.

Dobitnici:
Mirna Banović
Petra Marciuš
Marija Renić

Iva Ćupić
Martina Mršić
Kristina Kovač
Iva Janošić
Katarina Bijelić Beti
Marija Bunčić
Mirela Rodić

Pravila nagradnjača saznajte ovdje.

Chippendales je muška plesna skupina koja radi turneje po cijelom svijetu. Karakteriziraju ih erotski plesni nastupi, lijepo oblikovana tijela, te leptir kravata koju nose bez košulje – na golom torzu. Osnovani kasnih 1970-ih, Chippendales su prva muška skupina koja svoj posao temelji isključivo nastupajući za žensku publiku.

Kvaliteta i koreografija njihovog plesa pridonijeli su legalizaciji takvog plesa kao popularnog oblika zabave. Danas, stvaraju nastupe u Broadway stilu koji se izvode diljem svijeta, također imaju razni asortiman službenih proizvoda u rasponu od odjeće, nakita, raznih dodataka i video. U Rio All Suite Hotelu i Casinu u Las Vegasu samo za njihove nastupe izgrađeno je kazalište u vrijednosti deset milijuna dolara.

Ovi zgodni plesači zamamnim pokretima svojih mišića izazivaju pravu euforiju u ženskoj publici. Ne vole kada ih se naziva striperima jer smatraju da to podcjenjuje ono što rade, no ovi vrhunski umjetnici uz ples skidaju odjeću sa sebe time izazivajući uzdahe i vriskove gledateljica.

10 najnovijih činjenica o ovoj turneji koje vjerojatno niste znali:

1.Vidjet će ih je više od 2.115.459 ljudi diljem svijeta.

2.Nastupit će u više od 70 gradova u SAD-u, 23 gradova u Srednjoj i Južnoj Americi, 80 europskih gradova, 8 Južnoafrička gradova, i 7 azijskih gradova.

3.48 članova će u teretani zajedno potrošiti 59.725 sati godišnje.

4.Glumačka postava sastoji se od studenata medicine, profesora, web dizajnera, poduzetnika, fotografa, snimateljima, brokera, vojnika, kuhara, građevinskih radnika, pjevača, kickboxera i DJ-a.

5.Tijekom turneje nosit će 1.602 ovratnika i 4.223 manšeta

6.Tijekom izvedbi razderat će 12.243 bijele Fruit od the Loom majica.

7.Proputovat će više od 180.000 milja zabavljajući žene diljem svijeta.

8.Bit će fotografirani s više od 2 milijuna fotoaparata.

9.Nedavno su proslavili 30. godišnjicu kao „#1 muška revija na svijetu“.

10.Njihov kalendar, „Hunky men”, iz 1981. prodao se u preko 10 milijuna primjeraka diljem svijeta.

Ulaznice:

Ulaznice za ovaj spektakularan muški show možete pronaći na svim prodajnim mjestima sistema Eventim te na http://www.eventim.hr
Broj ulaznica je ograničen, a podijeljene su u slijedeće kategorije:
Stajanje-175 kn
Parter sjedenje-250 kn
Vip parter-350 kn

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr