Dosađujete se u krevetu? Vrijeme je za promjene!

U dugim vezama često dolazi do perioda kada i seks postaje rutina, a neke navike naših partnera počinju nam smetati i seks čine lošim.

Seksualna terapeutkinja Sara Cooper kaže da žena posjeduje svu moć kad je seks u pitanju, samo je potrebno naučiti kako tu moć treba iskoristiti na pravi način. Donosimo vam nekoliko njezinih savjeta.

Brzo je gotov
Vi ste se spremili za maratonski seks, a nedugo nakon što ste počeli – on je već završio. Recite mu da je pravo vrijeme da se pozabavi vama.

Ne voli oralni seks

Vi želite samo malo oralnog zadovoljstva, a on jednostavno nije voljan da vam pruži takvu vrstu užitka. ‘Uvijek započnite s onim što vi želite’, kaže Cooper i dodaje da je jako važno da artikulirate što vi želite.

Jedna te ista poza
Uvijek se seksate na misionarski način? Predložite mu da pogledate neki film za odrasle zajedno ili odigrate neku seksi igricu. Napravite zabavu od toga, a neka vam prvenstveno posluži kao inspiracija.

Sebičan je
Jedini cilj vašeg seksa je njegov orgazam ‘Muškarci su ponekad nedovoljno educirani, a nerijetko i sebični’, potvrđuje Cooper i savjetujete da razvučete predigru što dulje kako biste mu pokazali da je i vaš orgazam jednako važan.

Postao je dosadan
Leži pred vas, a njegove dodire jedva i osjećate? Budite glasni, recite mu kojim tempom da ide, uzmite njegovu ruku i pokažite točno gdje želite da vas dodiruje – preuzmite inicijativu.

Opsjednut je grudima
Toliko je fokusiran na vaše grudi da je zaboravio da postoji bilo što drugo na vama? Uzmite mu ruke i stavite na dio tijela koji želite!

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr