Kako obogatiti ‘igre u krevetu’ ove jeseni

Ljeto je iza nas, ali ako se za to pobrinete, i jesen vam može biti vruća – u spavaćoj sobi.

Recite zbogom ljetu i pozdravite seksi, romantične i jednostavne načine koji će vam pomoći da održite strast u vezi ove jeseni, savjetuju na stranici essence.com.

Potražite pomoć

Ima li boljeg načina za dodatnu zabavu pod plahtama od seksi pomagala, kao što su eterična ulja, prezervativi s novim okusima, mirisne kreme za masažu tijela? Opskrbite se ovim senzualnim i erotskim dodacima i vruća zabava je zagarantirana.

Sastavite to-do popis za spavaću sobu

Zasigurno imate iskustva s popisom namirnica koje morate kupiti, a sad je došlo vrijeme da napravite popis što sve morate napraviti u spavaćoj sobi. I potrudite se da bude inventivan i zanimljiv. Nemojte zaboraviti dodati i neke rokove, tako će biti uzbudljivije.

Romantičan piknik

Sigurno znate neko mjesto na osami koje je udaljeno od gradske vreve i na kojem se možete opustiti i uživati u čarima prirode udvoje. Uzmite dekicu, košaru s namirnicama i iskoristite još koji sunčan jesenski dan za odlazak na romantičan piknik.

Večera za dvoje

Dolaskom hladnijih i kišnih dana mnogi se vole zavući u svoj topli dom i uživati u gurmanskim doživljajima. Neka ovaj put to bude romantična večera u kojoj ćete posluživati same afrodizijake. Za početak preporučujemo kamenice, čokoladu i avokado, a kako vrijeme bude odmicalo, postajat će sve erotičnije.

Postanite ‘zločesti’

Noć vještica nije samo za djecu. Tad možete na sebe navući kostim koji se inače ne usudite. Budite neobičan par, naprimjer nestašni pacijent i još nestašnija medicinska sestra. Vampira tada ima i previše. Uživite se u ulogu i tko zna gdje će vas igra odvesti.

Priuštite si romantični bijeg

Ljeti je skuplje putovati, karte su skuplje, kao i aranžmani, no najesen je puno jeftinije pobjeći na neki otok. Ima li išta romantičnije i seksipilnije od last minute bijega u raj za dvoje?

Osjetite miris ljubavi

Recite zbogom ljetnim mirisima i spavaću sobu osvježite aromatičnim svjećicama, osvježivačima zraka, eteričnim uljima… Sve to u nama budi senzualnost.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr