FOTO: Najomiljenije seksi igračke za žene

Pronalazak one prave igračke za seks može biti velika dilema. One dolaze u mnogim oblicima, veličinama i funkcijama, pa kako onda pronaći onu koja će vama odgovarati u svim segmentima?

Od malih do velikih, preko vragolasto diskretnih do očigledno perverznih, ovo je popis naših najomiljenijih seksi igračaka odličan su izbor, bilo da ste solo igračica ili se volite zabavljati s partnerom. Donosimo vam opis njih nekoliko, a sve ostale možete pogledati u našoj fotogaleriji!

We Vibe 2Gether
Hodate s frajerom kojeg ‘pali’ vibrator? Ova će vas igračkica oboje držati zaokupljenima. Donji dio ove ‘napravice’ stavite u vaginu kako bi gornji dio bio položen točno na klitoris, pa svog dečka pozovite da penetrira u vas. Dodatni plus je taj što je ova igračka nevjerojatno udobna i neće vam smetati na putu kao što to, primjerice, radi prsten za penis.

Fun Factory Laya Spot

Naučit ćete cijeniti krivulje na ovom sasvim jednostavnom i laganom pomagalu koji je oblikovan tako da savršeno stoji u vašem dlanu. Dizajn ove igračke osmišljen je tako da se ona ‘pobrine’ za vaše međunožje tako da se možete fokusirati na bilo koju točku bez čudnih nagibanja.

Liberator 24-Inch Wedge/Ramp Combo
Niste isprobali seks dok niste isprobali ovu igračku. Dizajniran za dublje penetracije i stimulaciju G točke, ova dva dijela možete namjestiti tako da ona podižu vaša tijela, pružaju im oslonac i primjereni kut penetracije, a ova igračka idealna je i za oralni seks, pseći stil pa čak i dobri, stari, klasični misionarski stil.

OhMiBod Naughtibod
Ovaj genijalni vibrator radi u suglasju s vašim MP3 playerom, doseći vam senzualno pulsiranje u ritmu vaše omiljene glazbe. Sve što trebate napraviti jest Naughtibod priključiti na vaš iPod kako biste došli do harmoničnog orgazma.

B Swish Bnaughty Unleashed vibrirajući osobni masažer
ovo je još jedan daljinski upravljač oko kojeg ćete se boriti s vašim partnerom. Sadrži deset različitih funkcija s kojima zahvaljujući daljinskom upravljanju vaš vibrator u obliku metka možete navoditi da obavlja različite funkcije.

G-Gasm Delight G-Spot Vibrator
Za razliku od ostalih vibratora, ovaj je posebno dizajniran kako bi se fokusirao isključivo na G točku, klitoris ili stimulaciju prostate. Njegova poduža osovina završava s ‘glavom’ u obliku žarulje koja u sebi ima snažni vibrator koji doseže sva ona prava mjesta.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr