Rock spektakl Bareta & Majki u Boćarskom domu

Goran Bare i Majke nastupit će u Boćarskom domu u petak, 7. prosinca, uz mlade rock glazbenike: grupu Sane i Žanamari & J’Animalse koji će zagrijati publiku prije izlaska Bare i Majki koji ovim koncertom službeno završavaju koncertnu promociju albuma Teške boje.

Zanimljivo je da su ovim koncertom dali sjajnu priliku grupi Sane i Žanamari i J’Animalsima da se predstave publici koja bi mogla ostati ugodno iznenađena ukoliko do sada još nisu imali prilike vidjeti spomenute izvođače. Sane je ovih dana objavio odličan album obrada ‘Do Not Cover’, a do kraja godine i autorski album sa pjesmama na hrvatskom i album s pjesmama na engleskom jeziku.

Na koncertu u Boćarskom domu Nikola Marjanović, pjevač grupe Sane,najavio je da će uz dvije do tri obrade obavezno izvesti i par autorskih pjesama uključujući i dvije sa početka karijere grupe Sane iz sredine 90-ih.

Žanamari Lalić se u svoje ime i ime J’Animalsa zahvalila na pruženoj šansi iako je naglasila da je ovo već treći nastup uz Bareta i Majke i da se posebno veseli zagrebačkom koncertu najavivši da će uz pjesme sa aktualnog albuma ‘Druga vrsta’ izvesti i jednu sasvim novu pjesmu.

Cijena ulaznica, do 1. prosinca iznosit će 90 kuna , a do 1. prosinca do koncerta 120 kuna. Koncert počinje u 21 sat.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr