FOTO: Žestoke vibracije uz Rammsteinove hitove

U sklopu Good Vibrations rock programa u Vintage Industrial Baru sinoć je pred tristotinjak odlično raspoloženih ljudi nastupio Kein Engel, Rammstein tribute bend. Svojim žestokim, gotovo dvosatnim nastupom, u kojem su izredali sve najveće Rammsteinove hitove, pokazali su zašto ih mnogi smatraju najboljim Rammstein tribute bendom u regiji.

Cijela večer je bila u znaku njemačkih industrijalaca, u sklopu čega je svoj veliki tulum imao i Rammstein Croatia Fan Club. Vrijedi napomenuti kako će se kadrovi s ove Good Vibrations večeri naći i u Wir Halten Zusammen dokumentarnom filmu.

Wir Halten Zusammen je projekt svih svjetskih Rammsteinovih udruga obožavatelja, gdje svaka u sklopu 20. godišnjice snima priloge kako oni u svojoj zemlji funkcioniraju i koliko im Rammstein znači.

U tom dokumentarcu će se tako naći i prilog Rammstein Croatia Fan Cluba s izjavama predsjednika udruge i kadrovima s koncerta.

Prije i nakon koncerta izborom najvećih rock i metal hitova atmosferu na visokoj razini je održao DJ Kneža.

Idući Good Vibrations na rasporedu je u srijedu 4.12., kada promociju albuma imaju izvrsni zagrebački metalci Violate, dok će uz njih zasvirati i čakovečki post-metal instrumentalisti Emphasis te već dugo prisutni bend zagrebačke metal scene s novim imenom, Flesh (ex Full Throttle).

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr