Colonia se nije raspala!

Ovim putem objavljujemo ispravak netočnog navoda u naslovu članka Raspala se Colonia! Nenadani odlazak Tomislava Jelića iz grupe’ te objavljujemo dopis u cijelosti.

U članku pod naslovom ‘Raspala se Colonia! Nenadani odlazak Tomislava Jelića iz grupe’, ispravno smo prenijeli u cijelosti dopis, koji je dana 10.10.2014. agencija za promidžbu, odnose s javnošću i promociju Klinka, u ime i za račun grupe Colonia, uputila svim predstavnicima medija, pa tako i nama, u naslovu istoga navodimo kako se grupa Colonia ‘raspala’ i to radi odlaska jednog od tri člana, odnosno gosp. Tomislava Jelića.

Navedeni navod je u potpunosti netočan te u suprotnosti sa sadržajem prethodno spomenutog dopisa, iz kojeg sasvim jasno i nedvojbeno proizlazi, kako se grupa Colonia nije raspala, već je jednostavno došlo do promjene u njezinom sastavu, na način da je iz iste istupio gosp. Tomislav Jelić, dok će grupa Colonia, nastaviti sa svojim daljnjim radom i stvaralaštvom i u budućnosti.

Iz navedenog je razvidno kako je u cijelosti netočna tvrdnja sadržana u naslovu citiranoga članka, a iz koje proizlazi da se grupa Colonia ‘raspala’.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr